Het weer in Istanbul
Click for Istanbul, Turkije Forecast
Aanmelden Nieuwsbrief

Prive Gids Istanbul - Turks home | sitemap | contact   

Nederlandstalige Gids in Istanbul!

Met een "Nederlandstalige gids", haal je veel meer uit je bezoek aan Istanbul. Ontdek samen met onze gids deze wereldstad en geniet van het ander Istanbul ! Ervaar een fantastische Istanbulbeleving samen met Prive Gids Istanbul !
Marc Guillet - correspondent

Drs. Marc Guillet, correspondent en Turkije expert

Marc Guillet studeerde politicologie (international betrekkingen en moderne geschiedenis van het Midden-Oosten) aan de Universiteit van Amsterdam.

Hij bezocht bijna alle islamitische landen, begon zijn journalistieke loopbaan in 1979 met reportages tijdens de Islamitische Revolutie in Iran.

Volgt Turkije al sinds eind jaren ’70. Kwam voor het eerst als journalist van het ANP in Turkije in 1983. Sindsdien is hij het land regelmatig blijven bezoeken voor journalistieke reportages en interviews.

Hij woont nu 7 jaar als free lance correspondent in Istanbul.

Daar schrijft hij vooral over economie en politiek.

Naast het schrijven van verhalen voor kranten en tijdschrijften geeft hij met enige regelmaat lezingen/presentaties voor bedrijven, serviceclubs, studentenverenigingen, en anderen die een bezoek brengen aan Istanbul.
Privé Gids Istanbul organiseert dat Marc Guillet lezingen/presentaties geeft voor groepen die dat willen. Dit kan zowel in hotels, als bijvoorbeeld in de Café waar de Nederlandse schrijver Geert Mak zijn boek "de Brug" heeft geschreven onder de Galatabrug.

Hij heeft lezingen gegeven voor onderandere de Amstel Club Amsterdam, Strategisch Adviesbureau Andersson Elffers Felix (AEF) in Utrecht, en Rabobank directeuren.

Voor meer informatie over zijn presentaties en zijn werk als journalist kunt U ook terecht op zijn website http://www.turkijecorrespondent.nl/presentaties/

Alle rechten voorbehouden 2016 | Home | Adverteren�| Disclaimer

TURSAB Nr : 8259
LA SEMiRA Turizm Seyahat Acentasi

Licenced Travel Agency