Het weer in Istanbul
Click for Istanbul, Turkije Forecast
Aanmelden Nieuwsbrief

Prive Gids Istanbul - Turks home | sitemap | contact   

Nederlandstalige Gids in Istanbul!

Met een "Nederlandstalige gids", haal je veel meer uit je bezoek aan Istanbul. Ontdek samen met onze gids deze wereldstad en geniet van het ander Istanbul ! Ervaar een fantastische Istanbulbeleving samen met Prive Gids Istanbul !
Jubileumreis / Lustrum Istanbul

Dit jaar op jubileumreis / met lustrum naar Istanbul ? 


Bij een jubileum / jubileumreis hoort een feest! Verras uw vrienden / collegas in Istanbul , die zeer veel aan te bieden heeft en kijk gezamenlijk jaren nog terug op die mooie en bijzondere momenten. Wij kunnen van uw jubileumreis naar Istanboel een gezellige groot feest maken en verzorgen alle nodige elementen van uw groepsreis;  van de gehele Istanbul programma, Nederlandstalige rondleiding, de transfers, eetgelegenheden in bijzondere restaurants en natuurlijk de feest!

De cultuur en sfeer van Istanbul opsnuiven gecombineerd met originele activiteiten maken uw groepsreis helemaal compleet. Voor elk wat wils!


We hebben veel ervaring met het organiseren van reizen voor jaarclub/- studie-/  of dispuutgenoten in Istanbul. Het budget van een jubileumreis is soms strikt  en laag maar de reis moet toch super georganiseerd zijn. Niet elke  reisorganisatie kan hier mee uit de voeten. Moet jij een jubileumreis  organiseren naar Istanbul? Neem contact met ons op via het formulier  waarmee je al heel wat stappen genomen zal hebben en opgelucht zal zijn  omdat je in vertrouwen en de juiste handen terecht bent met het organiseren  van je Istanbulreis.  Neem de luxe en laat de reis organiseren vanuit Istanbul zelf.

Maak van uw jubileumreis / lustrumreis in Istanbul een onvergetelijke belevenis !
 

Alle rechten voorbehouden 2016 | Home | Adverteren�| Disclaimer

TURSAB Nr : 8259
LA SEMiRA Turizm Seyahat Acentasi

Licenced Travel Agency