Het weer in Istanbul
Click for Istanbul, Turkije Forecast
Aanmelden Nieuwsbrief

Prive Gids Istanbul - Turks home | sitemap | contact   

Nederlandstalige Gids in Istanbul!

Met een "Nederlandstalige gids", haal je veel meer uit je bezoek aan Istanbul. Ontdek samen met onze gids deze wereldstad en geniet van het ander Istanbul ! Ervaar een fantastische Istanbulbeleving samen met Prive Gids Istanbul !
Wie is Semra?

 

Over Semra Ozbek Akgol

 

 Prive Gids Istanbul is gevestigd in Istanbul en wordt door Semra Ozbek Akgol geleid als erkende, Nederlandstalige gids in Istanbul / Turkije. 
Onder Prive Gids Istanbul organiseer en begeleid ik op aanvraag allerlei "Istanbulreizen op maat". 

 

"Door de jaren heen, heb ik ervaring opgedaan vooral in het organiseren en begeleiden van groepsreizen in Istanbul op maat voor Nederlandstaligen". Hierdoor beschik ik over een groot netwerk en zet ik dit ook in om verschillende type reizen samen te stellen naar alle delen van Istanbul. 

 

Prive Gids Istanbul staat voor betrokkenheid, betrouwbaarheid en een enorme drive om u te laten genieten van de indrukwekkende stad Istanbul.

Kortom, wilt u een %100 perfect georganiseerde reis , begeleid worden door een erkende enthousiaste Nederlandstalige gids en geen vervelende verrassingen bij aankomst en verblijf in Istanbul? Dan kiest u voor Prive Gids Istanbul. Want bij ons is professionaliteit een betaalbaar goed. Achtergrond 

Ik ben geboren in Amsterdam en keerde op 13-jarige leeftijd met mijn familie terug naar Turkije, het bijzondere land waar ik nu al bijna 29 jaar woon. 

 

Vanuit Istanbul, biedt ik als Nederlandstalige gids en reisadviseur mijn diensten in hun eigen taal aan Nederlandse en Vlaamse reizigers en bedrijven die Istanbul om diverse redenen willen bezoeken.

 

Ik beschik over een zeer groot netwerk vooral bij restaurants en uitgaansgelegenheden ook bij hotels in Istanbul, dat ik graag ten dienste van mijn klanten stel. Communiceren, organiseren en coordineren zijn mij op het lijf geschreven. PGI organiseert "all in groepsreizen en zakenreizen" op "maatwerk", zodat u alleen uw vlucht hoeft te boeken.
Hierbij helpen wij u met een reisprogramma naar wens samen te stellen, die het doel van uw bezoek onderschrijft. U bent op deze manier geen geld en tijd kwijt aan onnodig gemail, gebel en georganiseer. Deze taken nemen we met plezier op ons, maar ten allen tijde in overleg. 

 

Naast de bovengenoemde diensten, ben ik tevens beedigd tolk (Nederlands-Turks).

Alle rechten voorbehouden 2016 | Home | Adverteren�| Disclaimer

TURSAB Nr : 8259
LA SEMiRA Turizm Seyahat Acentasi

Licenced Travel Agency