Het weer in Istanbul
Click for Istanbul, Turkije Forecast
Aanmelden Nieuwsbrief

Prive Gids Istanbul - Turks home | sitemap | contact   

Nederlandstalige Gids in Istanbul!

Met een "Nederlandstalige gids", haal je veel meer uit je bezoek aan Istanbul. Ontdek samen met onze gids deze wereldstad en geniet van het ander Istanbul ! Ervaar een fantastische Istanbulbeleving samen met Prive Gids Istanbul !
Nieuws (6)
APR
 17
 2014
Turkse visum !!
 Geen reacties  598 keer gelezen

Let op! 
Vanaf 1 november 2014 is het niet meer mogelijk om een visum op de Turkse luchthavens te kopen. Alleen online aangeschafte visa worden geaccepteerd. 

Voorkom stress en zoek ruim van tevoren even uit hoe de procedure werkt en wat het best bij jou past. Het is mogelijk om je visum bij de Turkse overheid aan te vragen. Probleem is dat je dan alleen via creditcard kunt betalen. Betaal je liever met iDEAL ga dan naar bovengenoemde website. In drie stappen ben je klaar en binnen 24 uur ontvang je je visum. Je vult de benodigde gegevens online in, betaalt via iDEAL en de rest wordt voor je geregeld. 

De prijs voor een online visum is 25 euro en is daarmee gelijk aan de prijs die je op dit moment betaalt op de vliegvelden in Turkije. Ga zonder stress op vakantie en geniet van Turkije! 
Koop je visum hier http://www.turkijevisumonline.nl of hier www.visumdienstturkije.nl

Facebook Twitter Google LinkedIn Myspace
 Terug


Reacties

Geen reactie gevonden.


Reactie Toevoegen
Naam : *
E-mail : *
Bericht : *
Beveiligingscode :

Alle rechten voorbehouden 2016 | Home | Adverteren�| Disclaimer

TURSAB Nr : 8259
LA SEMiRA Turizm Seyahat Acentasi

Licenced Travel Agency