Het weer in Istanbul
Click for Istanbul, Turkije Forecast
Aanmelden Nieuwsbrief

Prive Gids Istanbul - Turks home | sitemap | contact   

Nederlandstalige Gids in Istanbul!

Met een "Nederlandstalige gids", haal je veel meer uit je bezoek aan Istanbul. Ontdek samen met onze gids deze wereldstad en geniet van het ander Istanbul ! Ervaar een fantastische Istanbulbeleving samen met Prive Gids Istanbul !
Stadswandeling - Wandelen - Rondleiding in Istanbul

 

 

 

Stadswandeling - Wandelen in Istanbul - Rondleiding in Istanbul

 

Istanbul is een heerlijke stad om in te wandelen of een rondleiding te doen. Samen met een erkende Nederlandstalige gids en ervaren Istanbul Specialist, kun je Istanbul op een laagdrempelige manier leren kennen. Op eigen tempo, zonder de tussenstraatjes en verhaaltjes te missen, ontdek je deze indrukwekkende stad.

Niet onbelangrijk, met een van de Nederlandstalige gidsen van onze team in de arm, hoef je ook niet in lange wachtrijen te staan bij top bezienswaardigheden van Istanbul. Daarnaast kun je al je vragen bij de gids kwijt in je eigen taal.
Zo krijg je altijd de juiste informatie door over de geschiedenis van Constantinopel / Istanbul en alle praktische tips over vervoer, winkelen, typische Turkse restaurants en over wat je zeker niet mag missen over het bruisende nachtleven. We nemen U mee naar aparte cafes en restaurants met fantastisch uitzicht en heerlijke Turkse gerechten, die je amper meer in reguliere reisprogrammas tegenkomt.
Kortom, een ware VIP begeleiding tijdens je gehele verblijf in Istanbul voor een betaalbare prijs! Het genieten van een heerlijke paar dagen in Istanbul kan beginnen...


Een gezellige excursie in Istanbul met   
 

Je kunt je wandeling in Istanbul geheel zelf invullen qua tijd en bezienswaardigheden. Stuur een bericht met je wensen en hoeveel tijd je hebt en krijg een vrijblijvend programma op maat.
Een verrassingstour door de stad hoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Voor ieder budget is er een passend voorstel. Dus schroom niet en check vrijblijvend de website. www.privegidsistanbul.nl

 

 

Een paar wandelingen door ander Istanbul;

Achter de voetsporen van de Ottomaanse Sultans

Het Topkapi Paleis met haar Haremverblijf, de oude stadsmuren van Constantinopel uit de vierde eeuw, Suleymaniye Moskee en Kulliye, Valens Aquaduct, Zeyrek tot het mausoleum van Sultan Mehmet de Veroveraar (Fatih Sultan Mehmet).

 

Wandelen in het andere Istanbul; Fatih, Carsamba & Vefa

Een ongewone ontdekkingstocht door een wijk die redelijk conservatief is, Fatih. Een behouden volkswijk die rondom de Fatih Moskee en het praalgraf van Fatih Sultan Mehmet -de Veroveraar van Constaninopel- op de derde heuvel van Istanbul ligt waar ooit het Apostel kerk lag en de Byzantijnse keizers begraven waren.


 

Wandelen in het Aziatisch deel van Istanbul : Uskudar & Kadikoy

Met de vapur (veerboot) gaan we de Bosporus over naar de Aziatische kant van Istanbul: naar Uskudar. We maken een wandeling door het centrum van Uskudar langs de eeuwenoude straten en bazaars en langs Sultan moskeeen. Met de dolmus (stads minibus) gaan we naar Kadikoy het hart en het centrum van het Aziatisch gedeelte. We gaan weer met de vapur terug en genieten van de Bosphorus zeestraat.

 

 

Nog meer Istanbul wandelinggen? Zie beneden;

 

 

 

Andere wandelingen in Istanbul (4 tot 5 uur)

 

Highlights van Istanbul met gids
Pera, Beyoglu en Cukurcuma met gids
Conservatief Fatih met gids
Lokale wijk Uskudar met gids
Bosphorus boottocht met gids
Sultanahmet (Old City) met gids
Achter de voetsporen van de Sultans
Langs de Oude Stadsmuren, Aquaduct en Vefa
Aziatisch gedeelte met gids
Fener en Balat met gids
de Gouden Hoorn met gids
Prinseneilanden met gids
Bebek, Arnavutkoy en de Europa Burcht met gids
de Grote Bazaar en Boeken Bazaar met Gids
Topkapi Paleis en de Harem met Gids
Dolmabahce Paleis en de Harem met Gids
Cuinaire wandeling met Gids
Fietstocht in Istanbul met Gids
De mooiste Moskeeen van Istanbul met Gids
De Bazaars van Istanbul met Gids
Modern Istanbul met Gids
Archeologish Museum met Gids
Piyer Loti Heuvel, Eyup en de Kerkhof met Gids (incl.boot)
de Oude Kerken van Istanbul met Gids
Constantinopel met Gids
Chora Kerk en Vefa met Gids
Suleymaniye met Gids
Kuzguncuk en Beylerbeyi Paleis met Gids

 

Alle rechten voorbehouden 2016 | Home | Adverteren�| Disclaimer

TURSAB Nr : 8259
LA SEMiRA Turizm Seyahat Acentasi

Licenced Travel Agency