Het weer in Istanbul
Click for Istanbul, Turkije Forecast
Aanmelden Nieuwsbrief

Prive Gids Istanbul - Turks home | sitemap | contact   

Nederlandstalige Gids in Istanbul!

Met een "Nederlandstalige gids", haal je veel meer uit je bezoek aan Istanbul. Ontdek samen met onze gids deze wereldstad en geniet van het ander Istanbul ! Ervaar een fantastische Istanbulbeleving samen met Prive Gids Istanbul !
Waar staan wij voor?

OVER PRIVE GIDS ISTANBUL

 

PGI is de enige Nederlandstalige organisatie in Istanbul, die Nederlandse reisbegeleiding biedt aan Nederlandse toeristen. Jaarlijks organiseren wij talrijke excursies, wandelingen, fietstours en boottochten om onze klanten een onvergetelijke Istanbulbeleving te laten ervaren.


Missie

Prive Gids Istanbul werkt samen met lokale ondernemers om consumenten om een eerlijke, talrijke en vooral een plezierige beleving in eigen taal te geven van de stad als Nederlandse organisatie in Istanbul. Prive Gids Istanbul heeft een sterk netwerk binnen de stad en verzekerd haar klant van een eerlijke prijs voor een hoogwaardige reiservaring. Prive Gids Istanbul wilt dit ook in de toekomst nastreven en Nederlands sprekende klanten de mogelijkheid geven in vrijheid en naar eigen keuze te begeleiden.


Identiteit

De belangrijkste pijlers onder onze identiteit zijn onze betrouwbaarheid, betrokkenheid en deskundigheid en het feit dat we een gepast programma aanbieden voor elke klant. Daarnaast is het voor ons belangrijk om de drempels zo laag mogelijk te houden om een persoonlijke relatie op te bouwen. Wij zijn natuurlijk niet de enige operator die reizen aanbiedt naar Istanbul, maar wel de enige die haar diensten vanuit Istanbul regelt en zo altijd 24 uur bereikbaar is voor haar klanten.


Betrouwbaar & Deskundigheid

Met Prive Gids Istanbul kun je erop vertrouwen dat de Istanbulreis goed gerelgd is. Met een ervaren club mensen voor en de achter schermen werken wij hard om jouw een unieke

Istanbulbeleving te bezorgen, waarin kwaliteit en plezier centraal staan.

Samen met onze deskundige en toegewijde medewerkers werken er voortdurend aan om onze betrouwbaarheid en kwaliteit te waarborgen.


Betrokkenheid

Prive Gids Istanbul heeft voor elke klant een uniek draaiboek, die precies om maat is gesneden. Wij hebben namelijk diverse klanten, die van onze diensten maar graag gebruik maken. Denk aan studenten, families, vrienden, collega's, zakenmensen en etcera.


Avontuurlijk

Verder op deze website kunt je ons talrijk aanbod aan diensten eens rustig op je gemakje bekijken. We hebben namelijk verschillende activiteiten, die erg van elkaar uitlopen. Daarnaast kunnen we op aanvraag een aangepast programma opzetten om de reis nog aangenamer te maken.


Bedrijfsgegevens

SEMiRA Travel - Privé Gids Istanbul

Alemdar Mahallesi Catalcesme Sokak Uretmen Han: No 8 

Fatih Istanbul Turkije

Off | +90 212 511 02 00

Mob | +90 533 740 30 90

www.privegidsistanbul.nl


Alle rechten voorbehouden 2016 | Home | Adverteren�| Disclaimer

TURSAB Nr : 8259
LA SEMiRA Turizm Seyahat Acentasi

Licenced Travel Agency